Webcam Divertiland Water Park

Info Webcam Divertiland Water Park

Distractie in culorile curcubeului! Caile serpuite ale toboganelor din grupul Rainbow Tower par ca nu se termina niciodata, rasucirile, intorsiturile, unduirile si alunecarile oferind zambete scaldate de emotii pentru intreaga familie.
Combinatiile de tuburi inchise si deschise sunt printre atractiile cele mai populare ale parcului acvatic la Plaja, fiind potrivite pentru vizitatorii de toate varstele. Se pot folosi colaci de apa simpli sau barci gonflabile duble pentru distractie in doi! Toboganele Rainbow Tower se adreseaza persoanelor cu inaltimea peste 1,2 metri.

La Divertiland chiar si relaxarea e distractiva! Ia-ti un colac simplu sau unul dublu si pluteste in voie. Raul lenes este o piscina inelara care parcurge si intersecteaza alte atractii ale parcului. Este perfect pentru cei care vor sa se relaxeze, plutind agale, confortabil.

Cum ar fi sa poti sa stai in fiecare zi pe tarmul oceanului? La Divertiland gasesti una dintre cele mai fascinante atractii acvatice, tarmul artificial al oceanului, cunoscut sub numele de Piscina cu valuri. Aceasta te va face sa crezi ca te afli pe o insula tropicala unde vor veni catre tine valuri cu o viteza uimitoare. Piscina cu valuri ste una dintre cele mai populare zone ale parcului nostru si este singura de acest gen. Valurile, realizate cu ultimele tehnologii in materie, sunt controlabile, sigure si reprezinta o copie fidela a valurilor organice si salbatice, create de natura. Cu o capacitate de pana la 250 de oameni, piscina reprezinta o adevarata distractie! Generatoarele pneumatice pot crea valuri intr-o gama variata de modele si intervale de timp. Exploreaza distractia cu valuri!

Punct de reper: zona comerciala Militari (vis-à-vis de Carrefour). Orarul de functionare al parcului:
Luni – Duminica: 10:00 – 20:00 Orar de functionare tobogane:
Luni – Vineri: 11:00 – 18:00
Sambata – Duminica: 11:00 – 19:00 Program Call Center:
Luni – Duminica: 09:00 – 20:00
Strada Divertismentului, nr. 1,
Autostrada Bucuresti-Pitesti
Km 13, 077040,
Chiajna, Ilfov, Romania

Telefon: 021 9446 © Park Expert Service DTL

Locatie Webcam Divertiland Water Park

Distribuie 39136

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă