Webcam Divertiland Water Park

Webcam Romania

40.1K vizualizari

Divertiland Water Park

Divertiland Water Park oferă distracție în culorile curcubeului prin traseele serpuite ale toboganelor din grupul Rainbow Tower, care par să nu se termine niciodată. Cu răsuciri, întorsături și alunecări, aceste tobogane oferă zâmbete pline de emoții pentru întreaga familie. Combinațiile de tuburi închise și deschise sunt printre cele mai populare atracții, potrivite pentru vizitatorii de toate vârstele. Se pot folosi colaci simpli sau bărci gonflabile duble pentru distracție în doi! Toboganele Rainbow Tower sunt destinate persoanelor cu înălțimea peste 1,2 metri.

La Divertiland, chiar și relaxarea devine distractivă! Ia-ți un colac simplu sau unul dublu și plutește în voie în râul leneș, o piscină inelară care parcurge și intersectează alte atracții ale parcului. Este perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, plutind agale și confortabil.

Ți-ai dorit vreodată să stai pe țărmul oceanului în fiecare zi? La Divertiland, găsești una dintre cele mai fascinante atracții acvatice, tarmul artificial al oceanului, cunoscut sub numele de Piscina cu valuri. Aceasta te va purta pe o insulă tropicală, unde valurile vin către tine cu o viteză uimitoare. Piscina cu valuri este una dintre cele mai populare zone ale parcului și este singura de acest gen. Valurile, create cu cele mai noi tehnologii, sunt controlabile, sigure și reproduc fidel valurile organice și sălbatice, create de natură. Cu o capacitate de până la 250 de persoane, piscina reprezintă o distracție reală! Generatoarele pneumatice pot crea valuri într-o varietate de modele și intervale de timp. Explorează distracția cu valurile!

Program

Ziua Program
Luni 10:00 – 18:00
Marți 10:00 – 18:00
Miercuri 10:00 – 18:00
Joi 10:00 – 18:00
Vineri 10:00 – 18:00
Sâmbătă 10:00 – 20:00
Duminică 10:00 – 20:00

Date de Contact

Ultima actualizare: 25 martie 2024

Ultimele camere live adăugate