Webcam Vama Sculeni

Webcam Romania

405.6K vizualizari

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a implementat un sistem care permite șoferilor de TIR-uri să monitorizeze în timp real situația la punctul de trecere a frontierei de la Sculeni, prin intermediul unei camere web online. Acest sistem oferă o comoditate semnificativă pentru șoferi, permițându-le să evite cozile lungi și să ia decizii informate privind momentul plecării.

Punctul vamal internațional Sculeni, situat în raionul Ungheni, satul Sculeni, operează 24 de ore pe zi și are o suprafață totală de 17.764,53 metri pătrați, plus o zonă adiacentă de 16.200 de metri pătrați. Acest punct vamal a fost instituit prin Ordinul Serviciului Vamal din 24.04.2007 nr. 135.

Șoferii au acum posibilitatea să acceseze camera web online pentru a verifica condițiile de trafic și starea la punctul de frontieră, astfel încât să poată lua decizii în cunoștință de cauză în privința momentului plecării. Această inițiativă vine în sprijinul fluidizării traficului și a gestionării eficiente a fluxului de transport la frontieră.

Ultima actualizare: 25 martie 2024

Ultimele camere live adăugate