Webcam Magazinul Cocor

Webcam Romania

164K vizualizari

Cocor Store

Cocor Store reprezintă cel mai nou și mai modern centru comercial din centrul istoric al Bucureștiului. După o investiție de 24,5 milioane de euro, Cocor Store și-a redeschis porțile în octombrie 2010, oferind o parcare multietajată cu 200 de locuri și o suprafață închiriabilă de 10.000 mp, unde găzduiește atât branduri internaționale, cât și creații ale celor mai cunoscuți designeri români.

Centrul comercial este structurat pe etaje și include o gamă variată de branduri și produse, iar la etajul 2 se află Galeria Designerilor Români, singurul magazin multibrand din România care adună colecțiile celor mai importanți designeri autohtoni. Atractivitatea galeriei este asigurată de varietatea colecțiilor prezente și de posibilitatea realizării unor produse personalizate, la comandă.

În prezent, Galeria Designerilor Români găzduiește colecții ale unor designeri precum Liza Panait, Agnes Toma, Catalin Botezatu, Mihai Albu, și mulți alții. Majoritatea articolelor sunt de seară, iar pe lângă haine se pot găsi și accesorii precum genți, pantofi și bijuterii.

Cocor MediaChannel reprezintă fațada media a Cocor Store și a fost proiectat de firma Americană StandardVision, fiind echipat de liderul pieței Daktronics. Acesta oferă un spațiu publicitar pentru brandurile comercializate în magazin, precum și pentru proiecte proprii, cum ar fi difuzarea de știri informative, evenimente culturale, sau transmisiuni TV în direct. De asemenea, Cocor MediaChannel oferă campanii interactive utilizând accesul de pe telefonul mobil prin WiFi, Bluetooth și SMS.

Ultima actualizare: 25 martie 2024

Ultimele camere live adăugate