Webcam Mamaia Hotel Malibu

Webcam Romania

519.5K vizualizari

Statiunea Mamaia

Stațiunea Mamaia, situată în partea nordică a litoralului românesc, servește ca delimitare între lacul Siutghiol și Marea Neagră. Dacă apreciezi terasele relaxante, grădinile plăcute, evenimentele mondene și parcurile acvatice pentru copii, Mamaia ar putea fi destinația ideală pentru tine. Cu o lungime de 8 kilometri și o lățime de 300 de metri, Mamaia a luat naștere în 1906, când au fost construite primele cabine de lemn sub pavilioane, după planurile arhitectului E. Recont. Dezvoltarea stațiunii a avut un avânt major după Primul Război Mondial, odată cu construcția Clubului Castel. În anul 1925 a fost ridicat celebrul Cazino din Mamaia, iar în 1934 a fost construit primul hotel, asemănător unei vile.

Plaja din Mamaia

Plaja din Mamaia este singura plajă din România care deține certificatul Blue Flag, garantând calitatea apei mării, a nisipului și a facilităților. Nisipul fin și catifelat, cu nuanțe aurii deschise, acoperă litoralul din apropierea stațiunii Mamaia. Această plajă este protejată de diguri, ceea ce asigură apa limpede și valuri mai mici, oferind un surful moale și o experiență de înot plăcută. Prezența unei zone extinse de nisip, cu o intrare ușoară în apă și un fund nisipos, este convenabilă pentru familiile cu copii. De asemenea, o altă caracteristică agreabilă este prezența brizei ușoare, care conferă o odihnă confortabilă pe plaja Mamaia.

Unitati de cazare

  • 1 Unitate de 5 stele
  • 36 Unitati de 4 stele
  • 68 Unitati de 3 stele
  • 11 Unitati de 2 stele
  • 1 Unitate de 1 stea

Hotel Malibu

Hotel Malibu Mamaia este amplasat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, fiind marginit de plaja si de apele lacului Tabacarie, departe de vacarmul obisnuit al orasului de la Marea Neagra. Datorita pozitionarii privilegiate, oaspetii hotelului pot avea o experienta fantastica urmarind rasaritul din mare sau apusul pe lac. Este un hotel modern, inaugurat in vara anului 2006 si renovat in 2018 si 2022. Dintre camere, 22 sunt apartamente, 50 sunt camere twin, iar 78 sunt camere cu pat matrimonial. La cerere, structura camerelor poate suferi modificari.

Date de Contact

Ultima actualizare: 24 iunie 2024

Ultimele camere live adăugate