Webcam Pârtia Voievod Suceviţa

Webcam Pârtia Voievod Suceviţa

Webcam Romania

114K vizualizari

Pârtia Voievod Suceviţa

Pârtia de la Voievodeasa este locul ideal pentru cei care doresc să învețe să schieze, fiind potrivită în special pentru începători, care au posibilitatea să solicite ajutorul monitorilor de schi. De asemenea, în cadrul complexului există și o pârtie de sanie, cu o lungime de 50 de metri, iar accesul este gratuit.

Complexul Turistic Voievod oferă o gamă variată de facilități pentru turiști, inclusiv piscină, saună, sală de fitness, două săli de conferințe, teren de sport în aer liber, pistă de bowling, biliard, tenis și darts, precum și alte jocuri de agrement. Există, de asemenea, un bar rustic pentru petreceri private și șase căbănuțe rustice, iar hotelul dispune de două restaurante și 43 de camere. Capacitatea totală de cazare a complexului este de 130 de persoane.

Turiștii cazați beneficiază de mic dejun inclus, acces la centrul SPA și la facilitățile de fitness, toate acestea fiind incluse în prețul cazării. De asemenea, ei primesc și o reducere de 10% la urcările cu instalația de teleschi, ceea ce completează experiența lor la Voievodeasa cu avantaje suplimentare

Program

LUNI – VINERI: 1400 – 2000
SAMBATA – DUMINICA:: 1000 – 1900

Date de Contact

Telefon: 0725 910 055
Ultima actualizare: 29 februarie 2024

Ultimele camere live adăugate