Webcam Vama Veche – Camping Sandalandala

Webcam Vama Veche – Camping Sandalandala

Webcam Romania

158.1K vizualizari

Camping Sandalandala

„Oamenii tind să creadă că lucrurile și locurile frumoase apar peste noapte și că în spatele lor sunt mașinării de făcut bani, gata să le exploateze nevoia de a se simți bine.
Ceea ce poate fi adevărat. La fel de adevărat e însă că multe proiecte se nasc dintr-un un vis care te alimentează cu atâta energie încât ajungi să te dedici lor mult peste limitele pe care credeai că le ai. Așa s-a întâmplat cu Sandalandala care, deși e încă un loc foarte nou, are deja o poveste demnă de spus nepoților.
Proiectul s-a născut dintr-o idee despre spiritul Vămii și a luat locul unui teren viran denivelat, care mustea de gunoaie prinse în ciulini.
Facem aproape de toate. Avem concerte, participăm la festivaluri de film, ne jucăm cu focul, terminăm apa caldă, intrăm în panică, ne entuziasmăm, nu mai avem loc de atâtea corturi, ne îmbătăm, gătim, lenevim.
Fiecare oaspete își lasă o parte din suflet, mulți lasă și sugestii. Ne bucurăm să le primim, pentru că suntem aici să învățăm și să facem din Sandalandala cel mai camping din partea asta de lume.”

Date de Contact

Ultima actualizare: 25 martie 2024

Ultimele camere live adăugate