Webcam Pârtia Soarelui Păltiniș Arena

Webcam Pârtia Soarelui Păltiniș Arena

Webcam Romania

18.2K vizualizari

Pârtia Soarelui

Pârtia Soarelui este o destinație perfectă pentru schiorii cu experiență medie, oferind o experiență de schi pe o distanță de 600 de metri. Această pârtie începe la o altitudine de 1525 de metri și coboară până la 1450 de metri la sosire.Pentru a ajunge la vârful pârtiei, se folosește un teleschi, facilitând accesul rapid și ușor. O caracteristică a acestei pârtii este iluminarea nocturnă, permițând schiorilor să se bucure de experiența schiatului și după înserare.De asemenea, pentru a asigura condiții optime de schi pe tot parcursul sezonului, pârtia este echipată cu tunuri de zăpadă, garantând astfel un strat de zăpadă adecvat chiar și în perioadele cu condiții meteorologice neprielnice.

GRAD DE DIFICULTATE: MEDIU

Domeniul schiabil Păltiniș Arena

Domeniul schiabil Păltiniș Arena este situat în apropiere de stațiunea Păltiniș, în Munții Cindrel din județul Sibiu, România. Este unul dintre cele mai populare și mai mari domenii schiabile din regiune, oferind o varietate de activități de iarnă pentru toate nivelurile de experiență.

Iată câteva aspecte importante despre domeniul schiabil Păltiniș Arena:

  • Pârtii variate: Domeniul schiabil dispune de pârtii potrivite pentru toate nivelurile de abilitate, de la începători la avansați. Există pârtii ușoare, medii și dificile, care oferă o varietate de experiențe pentru schiori și snowboarderi.
  • Infrastructură modernă: Păltiniș Arena are instalații moderne, inclusiv teleschiuri, telescaune și telegondole, care facilitează accesul la pârtii și asigură confortul și siguranța schiorilor.
  • Școală de schi și închirieri echipamente: Stațiunea oferă servicii de învățare a schiului și snowboardului, având instruiri pentru începători și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile. De asemenea, turiștii pot închiria echipamente de schi sau snowboard în stațiune.
  • Zonă pentru activități alternative: În afara schiului și snowboardului, Păltiniș Arena oferă și alte activități de iarnă, cum ar fi drumețiile cu sania, plimbările cu snowmobilele sau plimbările cu căruța trasă de cai.
  • Peisaje naturale deosebite: Domeniul schiabil este amplasat într-un cadru natural frumos, oferind vederi spectaculoase asupra Munților Cindrel și a peisajelor înzăpezite din jur.

Tarife

Conditii Meteo

Date de Contact

Ultima actualizare: 15 iulie 2024

Ultimele camere live adăugate