Webcam Pârtia Arena Platoș Păltiniș

Webcam Pârtia Arena Platoș Păltiniș

Webcam Romania

268.8K vizualizari

Pârtia Arena Platoș

Pârtia Arena este o opțiune perfectă pentru începători, având un grad de dificultate ușoară. Cu o lungime de 400 de metri, această pârtie începe la o altitudine de 1550 de metri și coboară până la 1450 de metri la sosire. Accesul la vârful pârtiei se realizează cu ajutorul unui teleschi, oferind o modalitate convenabilă de a începe aventura pe zăpadă. De asemenea, pentru a asigura condiții bune de schi în orice moment, pârtia dispune de tunuri de zăpadă, ceea ce permite schiorilor să se bucure de zăpadă proaspătă chiar și în condiții meteorologice variabile.

GRAD DE DIFICULTATE: USOR

Domeniul schiabil Păltiniș Arena

Domeniul schiabil Păltiniș Arena este situat în apropiere de stațiunea Păltiniș, în Munții Cindrel din județul Sibiu, România. Este unul dintre cele mai populare și mai mari domenii schiabile din regiune, oferind o varietate de activități de iarnă pentru toate nivelurile de experiență.

Iată câteva aspecte importante despre domeniul schiabil Păltiniș Arena:

  • Pârtii variate: Domeniul schiabil dispune de pârtii potrivite pentru toate nivelurile de abilitate, de la începători la avansați. Există pârtii ușoare, medii și dificile, care oferă o varietate de experiențe pentru schiori și snowboarderi.
  • Infrastructură modernă: Păltiniș Arena are instalații moderne, inclusiv teleschiuri, telescaune și telegondole, care facilitează accesul la pârtii și asigură confortul și siguranța schiorilor.
  • Școală de schi și închirieri echipamente: Stațiunea oferă servicii de învățare a schiului și snowboardului, având instruiri pentru începători și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile. De asemenea, turiștii pot închiria echipamente de schi sau snowboard în stațiune.
  • Zonă pentru activități alternative: În afara schiului și snowboardului, Păltiniș Arena oferă și alte activități de iarnă, cum ar fi drumețiile cu sania, plimbările cu snowmobilele sau plimbările cu căruța trasă de cai.
  • Peisaje naturale deosebite: Domeniul schiabil este amplasat într-un cadru natural frumos, oferind vederi spectaculoase asupra Munților Cindrel și a peisajelor înzăpezite din jur.

Tarife

Conditii Meteo

Date de Contact

Ultima actualizare: 15 iulie 2024

Ultimele camere live adăugate