Webcam Pârtia Cârlibaba

Info Webcam Pârtia Cârlibaba

Pârtia Cârlibaba este o pârtie relative nouă, în anul 2017 a fost repusă în funcţiune după o perioadă de absenţă de zece ani, ca aşezare turistică specific sporturilor de iarnă este a treia după Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc. Este situată între Maramureş şi Bucovina fiind cel  mai mare teritoriu schiabil din judeţul Suceava. Este situată de a lungul văii Bistriţei Aurii într-un mediu natural unic. Înconjurată de culmi cu o altitudine de peste 1600 m –  Muntele Măgurii, Ţapul Mare, Muntele Căturii Şi Stânişoara. Acest loc este perfect pentru drumeţii, călare sau pe drumuri montane marcate şi mountain-bike. De aici se ajunge în parcul naţional Munţii Rodnei, rezervaţia naturală Piatra Ţibăului şi lacul glaciar Lala. Staţiunea a devenit renumită pentru faptul că are cel mai mare sezon în care se pot practica sporturile de iarnă.

Aici aveţi amplasat un bar de relaxare după schi unde puteţi savura băuturi tradiţionale ca afinata bucovineana, vin fiert şi alte delicii de iarnă. Chiar dacă nu schiaţi va puteţi bucura de o alunecare pe zăpadă cu g-cartul o activitate nouă în ţara noastră.

 

Aveţi o serie de pârtii de unde puteţi alege în funcţie de gradul de dificultate: Pârtia Măgura I – cu un grad de dificultate medie. Altitudinea plecare este  900 m, cea de sosire 690 m, are o lungime de 1008 m. Transportul se face cu teleschiul. Pârtia Măgura II cu un grad de dificultate uşoară. Altitudinea de plecare este 900 m cea de sosire 775 m. Are o lungime de 535 m iar transportul se face cu teleschiul.

 

Atât pentru cei neiniţiaţi în sporturile de iarna care se pot bucura de o frumoasă alunecare pe zăpada cu cartul cât şi pentru cei care sunt avansaţi şi dornici de a profita cât mai mult de zăpadă pârtia Cârlibaba rămâne cea mai bună opţiune.

PÂRTIA CÂRLIBABA – TEL: 0733 775 130

Locatie Webcam Pârtia Cârlibaba

Distribuie 732965

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă