Webcam Cabana Postavaru

Webcam Romania

10.7K vizualizari

DESPRE MASIVUL POSTAVARU:

Masivul Postăvarul este situat în partea de sud-est a Carpaților Meridionali, în România, și face parte din lanțul muntos al Munților Bucegi. Acest masiv are o altitudine maximă de aproximativ 1.799 de metri și este cunoscut pentru frumusețea peisajelor sale montane și pentru numeroasele activități recreative pe care le oferă turiștilor.

Una dintre cele mai populare destinații din Masivul Postăvarul este stațiunea montană Poiana Brașov, care este renumită pentru schi în sezonul rece și pentru drumeții și alte activități în aer liber în restul anului. De asemenea, în acest masiv se găsește și Cabana Postăvarul, o destinație frecventă pentru turiști care doresc să petreacă timp în mijlocul naturii.

Pe lângă sporturile de iarnă și drumețiile montane, Masivul Postăvarul oferă și posibilități de observare a naturii sălbatice și a diversității faunei și florei locale. Este un loc potrivit pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea și liniștea munților.

 

DESPRE CABANA POSTAVARU:

Amplasat în stațiunea de schi Poiana Brașov, acest hotel rustic se află la 17 km de Gara Brașov și la 11 minute de mers pe jos de cea mai apropiată telegondolă.

  • Infiintata la 1883
  • 1604 m altitudine (5262 ft)
  • Locatie:Muntele Postavaru – Poiana Brasov
  •  Capacitatea de gazduire: 100 de locuri in camere de 2-6 persoane
  •  Sala de mese : 100 locuri

CONTACT:

E-mail: [email protected]

Tel.: 0368 101 03

INFORMATII AUTOBUZE POIANA BRASOV SI CABANA POSTAVARU

Pentru a ajunge la Cabana Postăvaru, luati Gondola și mergeti în jos pe drumul in panta marcat (Drumul ROSU) timp de cateva minute.

Pentru o vedere panoramică magnifică a Brașovului și adiacente Munților Bucegi, puteți lua telecabina de la baza muntelui Postavarul (1799 metri).

Acces: In cadrul Brasovului, autobuz # 20 pleacă la fiecare jumătate de oră de la stația de autobuz numita Livada Postei situata in centru.

––––––––––––––––-
Statii Dus: Livada Poștei – Warthe – Facultativă – Facultativă II – Poiana Mică – Poiana Brașov

Statii Intors:  Poiana Brașov – Poiana Mică – Facultativă II – Facultativă – Warthe – Livada Poștei

Ultima actualizare: 25 martie 2024

Ultimele camere live adăugate