Webcam Vama Giurgiuleşti – Galati

Webcam Romania

144.3K vizualizari

Asociația Internațională a Transportatorilor Auto și Serviciul Vamal au implementat un sistem care permite șoferilor de TIR-uri să monitorizeze în timp real situația la punctul de trecere a frontierei de la Giurgiulești, prin intermediul unei camere web online. Acest sistem oferă o comoditate semnificativă pentru șoferi, permițându-le să evite cozile lungi și să ia decizii informate privind momentul plecării.

Punctul vamal internațional Giurgiulești, situat în raionul Cahul, satul Giurgiulești, operează 24 de ore pe zi și are o suprafață totală de 15 metri pătrați. Acest punct vamal a fost instituit prin Ordinul Serviciului Vamal nr. 95-o din 17.03.2007.

Șoferii au acum posibilitatea să acceseze camera web online pentru a verifica condițiile de trafic și starea la punctul de frontieră, astfel încât să poată lua decizii în cunoștință de cauză în privința momentului plecării. Această inițiativă vine în sprijinul fluidizării traficului și a gestionării eficiente a fluxului de transport la frontieră.

Ultima actualizare: 25 martie 2024

Ultimele camere live adăugate