Webcam Eforie Sud

Info Webcam Eforie Sud

Bine ati venit in lumea celor pasionati de scufundari PADI !
Black Sea Diving School – Scoala de scufundari PADI in Bucuresti si la Marea Neagra
Despre scoala de scufundari
BLACK SEA DIVING SCHOOL este un centru de scufundari PADI acreditat relativ recent, dar cu Instructori si Divemasteri care urmeaza cele mai ridicate standarde ale PADI din industria de scufundari. Suntem o scoala de scufundari in Bucuresti, dar si cu centru de scufundari in Eforie Sud – Constanta, deschis pe toata perioada de vara.

Oferim toate programele PADI recreationale de la experintele de diving Bubblemaker pentru copii si Discover Scuba Diving, cursuri de scufundari pentru incepatori cum ar fi Scuba Diver si Open Water Diver, pana la Rescue Diver, Master Scuba Diver si Dive Master.
Centrele noastre de instruire sunt prezente in Bucuresti pe timp de iarna pentru partea de teorie in clasa si activitatile la piscina si un punct de lucru la Marea Neagra in statiunea Eforie Sud pentru scufundari in mare, din aprilie pana in octombrie…

Oferim echipament si posibilitatea de a face majoritatea tipurilor de scufundari recreationale la Marea Neagra, cu doua barci de scufundari in dotare, cum ar fi: scufundari de noapte, de adancime, fotografie subacvatica, scufundari la epave, scufundari cu costum uscat, cu masca full face, NITROX, etc. Tot echipamentul este de ultima generatie, nou, in cea mai mare parte de la furnizorul nostru principal Scuba Pro.

Te invitam sa vii si sa cunosti echipa noastra si sa ne povestesti despre experientele tale de diving sau despre dorintele tale legate de scufundari si putem impartasi cunostinte si astfel sa crestem impreuna ca scafandri si parteneri de scufundari. O comunitate online pentru scafandri gasesti si pe SCUBACAFE.ro.
Ne poti gasi si pe Facebook, Google+ si Twitter.

Daca ti-a placut sa te scufunzi cu noi, nu uita sa ne lasi o vorba buna pe TripAdvisor.

Multumim si tine minte : Nu lua nimic altceva decat imagini si lasa in urma nimic altceva decat bule!

Ape limpezi tuturor pasionatilor de scufundari !
PS: SCUBA vine de la Self Contained Underwater Breathing Apparatus si nu, scafandri recreationali nu se scufunda cu butelii de oxigen ci cu aer filtrat, uscat si comprimat

 

Telefon/Fax : zero 21-320-21-55
Mobil: zero 724-47-71-59
E-mail: office@cursuriscufundari.ro

Locatie Webcam Eforie Sud

Distribuie 935549

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă