Webcam Brasov Piata Sfatului

Webcam Romania

515.5K vizualizari

Piata Sfatului

Este impresionant cum Piata Sfatului din Brasov reprezintă un veritabil portal către trecutul orașului. Fiind punctul central al activității comerciale și sociale încă din Evul Mediu, această piață a fost martora unor evenimente semnificative din istoria locului. Arcurile frumoase care împodobesc clădirile din jurul pieței au fost mărturii ale multor momente importante din trecutul său tumultuos.

Biserica Neagră, cea mai mare biserică din România, este o prezență impresionantă în peisajul pieței. Incendiul din 1689 care a închis zidurile bisericii în negru a dat naștere numelui său, o denumire acceptată abia în secolul al XIX-lea.

Bastionul Fierarilor, o construcție din secolul al XVI-lea situată în nord-vestul cetății, este un alt loc fascinant care merită vizitat. Transformările sale de-a lungul timpului adaugă o adâncime suplimentară valorii sale istorice și culturale.

Strada Sforii, celebră pentru îngustimea sa, este un alt punct de atracție în Brasov. Inițial destinată pompierilor, astăzi strada nu mai servește aceeași funcție, ci este o atracție turistică unică.

Pentru cei care doresc să exploreze Brasovul mai în profunzime și să se bucure de toate minunățiile sale, găsesc cazare la Hotelul Coroana ca fiind o opțiune ideală. Situat în apropierea Pieței Sfatului și a Bisericii Negre, acest hotel oferă o experiență autentică și confortabilă, cu camere spațioase ce oferă vederi impresionante către diverse aspecte ale orașului.

Cu atât de multe de văzut și de făcut, Brasovul rămâne cu siguranță un punct de atracție pentru turiști din toate colțurile lumii.

Ultima actualizare: 25 martie 2024

Ultimele camere live adăugate