Webcam Parang Petrosani

Webcam Romania

167.9K vizualizari

Statiunea Parâng este situată la 15 km de orasul Petrosani. Turistii pot opta pentru cazare în zona Rusu sau în zona alpină Parâng. Ne bucurăm să vă putem ajuta prin site-ul nostru să găsiti cele mai bune informatii despre cabane, pensiuni, hoteluri, dar si informatii despre pârtiile din statiunea Parâng. De asemenea vă veti putea informa despre starea vremii pe munte si de nivelul zăpezii de pe fiecare pârtie. Veti afla cum puteti contacta monitorii de schi autorizati, si veti descoperi evenimentele din statiune, obiectivele turistice din jur si starea traseelor din zonă.

Partiile de Ski Parang sunt situate in inima Muntilor Parang, la aproximativ 5 kilometri de municipiul Petrosani. Statiunea Parang se afla la aprox 1.800 de metri altitudine, fiind una dintre cele mai apreciate statiuni de catre iubitorii sporturilor de iarna.

Partiile de ski existente aici au fost toate concepute pe versanti nordici, pastrand astfel mai bine calitatea zapazii. Aici intalnim: Partia Sub Telescaun, Partia Sub Telescaun 2, Partia Spre Saivane, Partia Euro Parang, Partia Poiana, Partia “B”, Partia Slima, Partia V, Partia Parang si Partia Poiana Mare, toate apartinand de Judetul Hunedoara.

In Parang se poate ajunge din Petrosani si apoi cu telescaunul, al doilea ca lungime din tara dupa cel din Bor

Muntii Parâng sunt mentionati încă din antichitate: Eschil, – 500 i.Chr. iar mai apoi Herodot, spun intr-o legenda despre muntele Parangos unde Prometeu a fost pedepsit sa stea 3000 de ani in tinutul de piatra de catre Zeul Jupiter.

Ultima actualizare: 17 aprilie 2024

Ultimele camere live adăugate