Webcam Baile Felix

Webcam Romania

201.9K vizualizari

Baile Felix se afla la cca. 10 km sud de municipiul Oradea. Este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din Romania, situandu-se pe locul doi, dupa litoralul Marii Negre, in privinta numarului locurilor de cazare din Romania. Facilitaile existente in aceasta statiune permit tratarea cu succes a reumatismului si afectiunilor neurologice, ginecologice, iar bazele medicale dispun de instalatii pentru metode ca electroterapia, hidroterapia, aerosoli, masaje, impachetari cu parafina si alte operatiuni specifice tratamentelor balneare. Temperatura apelor termale este între 20-49 grade Celsius. Prin reteaua de hoteluri, Baile Felix ofera 7000 de locuri de cazare, precum si bazine de inot, stranduri în aer liber sau acoperite si aer curat. Statiunea Baile Felix permite si efectuarea unui turism de relaxare.

Obiective turistice

Lacurile cu nuferi si lotusi, lacuri populate cu broaste testoase si pesti exotici.
Strandul cu apa termala Apollo (1900).
Aqua Park-ul acoperit din statiune
Rezervatia Naturala „Paraul Peta” din Baile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis (varietate unica in Europa, relicva a erei tertiare), pestele „Rosioara lui Racovita” (specie endemica, denumita dupa naturalistul roman Emil Racovita) si melcul Melanopsis Parreyssi (supravietuitor al erei glaciare).
Strandul cu valuri din Baile 1 Mai (cel mai vechi din România- aprox. 107 ani)
Fenomenul carstic de pe Dealul Somleului, Avenul de la Betfia sau Avenul “Hudra Bradii” (acesta are o adancime de 86 de metri, putul sau având o cadere aproape verticala de 54 metri).

Date de contact:
Strada Victoria nr.22
Baile Felix, Bihor, Romania
+40-259-318-338

www.felixspa.com

Ultima actualizare: 30 ianuarie 2024
Citește mai mult

Ultimele camere live adăugate