Webcam Pârtia Topliţa

Info Webcam Pârtia Topliţa

Dacă căutaţi un loc minunat unde să vă relaxaţi în mijlocul naturii, Pensiunea Topliţa este alegerea perfectă. Locată într-o atmosferă idilică cu peisaje de poveste, pensiunea oferă condiţii de cazare luxoase, cu 14 camere dotate cu toate facilităţile necesare. Desigur, nu poate lipsi restaurantul încântator, atât pentru iarnă cât şi pentru vară, datorită terasei sale confortabile. Aici veţi descoperi preparate tradiţionale delicioase!Iată o gamă largă de activităţi distractive şi relaxante pe care le puteţi practica în orice sezon: schi, echitaţie, tenis de masa, mountain-bike.Pensiunea noastră se găsește pe strada Vilelor din orașul Topliţa.Indiferent de sezon, datorită zonelor de schi, echitaţie, tenis de masa şi mountain-bike, aveţi posibilitatea de a vă bucura de activități recreative atât sportive cât și relaxante.Restaurantul este un loc ideal pentru a savura mâncarea și băuturile de calitate. oferă o atmosferă plăcută și relaxantă, unde veți simți că sunteți tratați ca un VIP.Dacă doriţi să vă relaxaţi şi să savuraţi preparate româneşti clasice, această locaţie este alegerea perfectă. Disponibil cu o capacitate de 90 de persoane oferă un meniu variabil pentru prânzuri liniştite sau cine romantice, cu terasa spaţioasă de 40 de persoane.

Cazare

Pensiunea noastră oferă oaspeţilor o gamă de 14 camere spaţioase şi confortabile, complet dotate cu băi proprii, televizor, cablu TV, uscător de păr şi reţea WiFi.Cavalerismul este o activitate interesantă şi antrenantă, care constă în învăţarea şi practicarea artei de a călări. Echitaţia implică nu numai cunoaşterea greutăţilor echipamentelor de epocă, ci şi înţelegerea modului de a comunica cu un cal pentru a obține rezultatele dorite.Exerciţiile fizice oferă o mulţime de beneficii pentru corpul tău. Acestea pot include îmbunătăţirea echilibrului, fortificarea musculaturii, îmbunătăţirea coordonării, reflexe mai rapide şi planificarea motorie mai bună, întinderea muschilor încordaţi sau spastici, îmbunătăţirea respiraţiei şi a circulației, precum și un apetit crescut și o digestie mai bună.

Schiul şi snowboardul sunt două activități uimitoare pentru recreere și distracție în aer liber pe care le poți practica iarna.Pensiunea-Restaurant se bucură de un cadru natural minunat, oferind acces la trei pârtii de schi. Una de dificultate medie, Măgheruş, şi două uşoare, Bradul. Lungimea totală a tuturor trei pârtilor este de 2.5km.Pe vârful muntelui, la o altitudine de 850 m, veţi găsi Pensiunea Restaurant BACIU din Topliţa. Locul oferă un peisaj rural frumos și liniștit, ideial pentru schi sau alte activități plăcute în aer liber.Odată ce vizitați pagina web a Pensiunii Baciu, veți înțelege de ce aceasta este destinația perfectă pentru vacanța dvs. oferind condiții excelente, servicii personalizate și facilitățile necesare pentru o experiență relaxantă și relaxantă.

Webcam Toplița.

 

Detalii tehnice pârtie:
Gradul de dificultate: Ușor – Începători
Lungime: 1.200 m
Lățime: 56-60 m
Altitudine: 870 m
Înclinare medie: 11%
Instalație teleschi: Doppelmayr
Mașină bătătorit zăpada: Da
Tun zăpadă: Da
Centru închirieri echipament: Da
Nocturnă: Da
Capacitate teleschi: 670 pers/oră
Tarife:
COPII SUB 14 ANI PERSOANE PESTE 14 ANI
6 puncte – 8 RON 6 puncte – 10 RON
18 puncte – 20 RON 18 puncte – 25 RON
30 puncte – 30 RON 30 puncte – 35 RON
54 puncte – 50 RON 54 puncte – 60 RON
Program de functionare:
Zilnic: 1000 – 1800
Adresa: Pensiunea Baciu, Strada Vilelor, Toplița 535700, Romania
Mai multe informaţii: Toplita
Telefon contact: 0758 678 835 | 0746 848 187

Locatie Webcam Pârtia Topliţa

Distribuie 215567

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă