Webcam Partia de schi Bogdan

Info Webcam Partia de schi Bogdan

Centrul de Schi și Agrement Bogdan se află la o altitudine de 1200 metri, între comuna Praid și Pasul Bucin, la KM 15. Platoul Bogdan, situat într-un peisaj de munte extrem de frumos, asigură o oportunitate incredibilă pentru vizitatori de a descoperi frumusețile naturii. Peisajul pitoresc, munții și pădurea, aerul proaspăt și parfumul coniferelor ademenesc vizitatorii doritori să se relaxeze sau să facă sport.

Datorită oportunităților vaste, Centrul de Schi și Agrement Bogdan este un loc excelent pentru practicarea sporturilor de iarnă, pentru excursii dar și pentru alte activități de timp liber. Pârtia Bogdan este un loc ideal pentru iubitorii sporturilor de iarnă de a petrece un sezon de schi excelent. În restul anului turiștii pot beneficia de facilitățile Cabanei Bogdan și pot descoperi împrejurimile acesteia.

Centrul de Schi și Agrement Bogdan este un loc ideal nu numai pentru organizarea tabereleor pentru copii, dar și pentru a petrece timp util și clipe de neuitat cu familia, cu cercul de prieteni sau colegi, deoarece este recomandat și pentru grupuri organizate.

Locatie Webcam Partia de schi Bogdan

244040

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă