Webcam Pârtia Bran Zănoaga

Info Webcam Pârtia Bran Zănoaga

Partiile Bran-Zanoaga, asa cum sunt ele cunoscute, sunt amplasate la circa 4 km de centrul localitatii, pe Valea Portii din judetul Brasov.

Pentru practicantii sporturilor de iarna, la doar 5 km de Casa Tolstoi si doar 3km de Castelul Bran se afla partia de schi Zanoaga cu o lungime de 650m si o diferenta de nivel de 145m, dotata cu tunuri de zapada si ratrac.

La baza partiei pot fi inchiriate schiuri si saniute, intre doua ture se poate servi un vin fiert, un ceai sau bautura calda preferata si se pot savura preparate proaspete la gratar.

Partia Zanoaga Baby-Ski este o partie albastra cu un grad de dificultate mic si lungimea de 700 m. Are o inclinatie de 14% pe o diferenta de nivel de 50 m. Este dotata cu teleschi mono-post si nocturna.

Partia Zanoaga Subteleferic este o partie rosie cu un grad mediu de dificultate, cu lungimea de 650 m. Are o inclinatie de 25% pe o diferenta de nivel de 160 m. Este deservita de un teleschi mono-post.

Partia Zanoaga Varianta este o partie neagra cu un grad de dificultate ridicat, cu lungimea de 700 m. Are o inclinatie de 31% pe o diferenta de nivel de 170 m. Este dotata cu teleschi mono-post.

Activitatea pe partie este supravegheata in permanenta de jandarmi montani si salvamontisti.

 

Tarife
Parcare cu plată: 12 RON/zi/autoturism
Teleschi 1 urcare: 5 RON
Teleschi 15 urcări: 45 RON
Închiriere schiuri, bețe și clăpari: 35 RON
Program de functionare teleschi:
Vineri și Duminică: 1000 – 1630 (ultima urcare)
Sâmbătă: 1000 – 1900 (ultima urcare)
Adresa: Strada Haiducilor Nr. 2 , 507025 Bran-Poarta, Brasov, Romania
Contact: partiazanoaga@yahoo.ro

Locatie Webcam Pârtia Bran Zănoaga

Distribuie 524955

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă