Webcam Partia Bogdan Baza

Info Webcam Partia Bogdan Baza

Situat la altitudinea de 1200 metri, în ținutul muntos dintre comuna Praid și Pasul Bucin, Centrul de Schi și Agrement Bogdan oferă o experiență unică pentru iubitorii drumețiilor. Peisajul pitoresc și aerul proaspăt al munților invită vizitatorii să se bucure de frumusețea naturii. Acest loc oferă relaxare sau posibilitatea practicarii sporturilor pasionaților care sunt dispuși să exploreze natura, mirosind parfumul coniferelor și admirând minunile peisajelor montane.

Centrul de Schi și Agrement Bogdan oferă oportunități variate pentru petrecerea timpului liber. În sezonul de schi, Pârtia Bogdan este ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă, care vor avea parte de un sezon excepțional. Iar în restul anului, Cabana Bogdan oferă facilitățile necesare și turiștii pot explora zonele înconjurătoare.

Dacă doriți să vă bucurați de o zi bine împărțită între echiparea cu echipamente de schi, drumeții și tabere pentru copii, Centrul de Schi și Agrement Bogdan este locul perfect. Nu numai că poate fi folosit pentru petrecerea unor clipe memorabile alături de familie sau prieteni, dar grupurile organizate pot avea parte de experiența unică și distractivă oferită de centru.

 

Locatie Webcam Partia Bogdan Baza

Distribuie 95515

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă