Webcam Pensiunea Baciu Topliţa

Info Webcam Pensiunea Baciu Topliţa

Pensiunea Baciu vă așteaptă să vă bucurați de un peisaj de vis, unde puteți servi zilnic între orele 10-22, bucate tradiţionale româneşti, atât în incinta restaurantului cât și pe terasă.
Pensiunea dispune de 14 camere confortabile, dar și de un centru de echitație pentru a vă bucura de momente relaxante în inima naturii.

Restaurantul
O locaţie elegantă şi primitoare, cu o capacitate de 90 de locuri oferă un meniu diversificat cu bucate tradiţionale româneşti pentru prânzuri liniştite şi cine romantice, ce pot fi servite şi la terasa acestuia de 40 de locuri.

Cazare
Pensiunea vă pune la dispoziţie 14 camere spaţioase şi confortabile. Toate camerele au băi proprii, televizor, cablu TV, uscător de păr, reţea WiFi.

Echitaţie
Beneficiile fizice: Îmbunătăţirea echilibrului, fortificarea musculaturii; îmbunătăţirea coordonării, reflexe mai rapide şi îmbunătăţirea planificării motrice; întinderea muschilor încordaţi sau spastici; îmbunătăţirea respiraţiei şi a circulaţiei; îmbunătăţirea apetitului şi digestiei.

Schi şi snowboard
Pensiunea-Restaurant este înconjurată de trei pârtii, una de dificultate medie (pârtia Măgheruş) şi două de dificultate uşoară (pârtia Bradul), a căror lungime totală este de 2.5km.

Pensiunea restaurant BACIU este situată în municipiul Topliţa, în partea superioară a domeniului schiabil, într-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 850m.

www.pensiuneabaciu.com

Galerie Webcam Pensiunea Baciu Topliţa

Locatie Webcam Pensiunea Baciu Topliţa

145064