Webcam Pensiunea Baciu Topliţa

Info Webcam Pensiunea Baciu Topliţa

Pensiunea este amplasată în zona superioară a domeniului schiabil Topliţa într-o atmosfera de vis cu peisaje de poveste. Este alegerea perfectă pentru un sejur de relaxare în inima naturii. Aici vă puteţi bucura de preparate tradiţionale, dispune de restaurant încăpător care este minunat atât pe timp de iarnă cât şi pe timp de  vară datorită terasei primitoare, oferă un confort de cazare la standarde înalte având 14 camere dotate cu toate condiţiile necesare.

Aici aveţi opţiuni sportive şi de relaxare diverse în toate sezoanele: schi, echitaţie, tenis de masa, mountain-bike.

Pensiunea se află pe strada Vilelor – oraşul Topliţa.

 

Aici aveţi opţiuni sportive şi de relaxare diverse în toate sezoanele: schi, echitaţie, tenis de masa, mountain-bike.

Restaurantul
O locaţie elegantă şi primitoare, cu o capacitate de 90 de locuri oferă un meniu diversificat cu bucate tradiţionale româneşti pentru prânzuri liniştite şi cine romantice, ce pot fi servite şi la terasa acestuia de 40 de locuri.

Cazare
Pensiunea vă pune la dispoziţie 14 camere spaţioase şi confortabile. Toate camerele au băi proprii, televizor, cablu TV, uscător de păr, reţea WiFi.

Echitaţie
Beneficiile fizice: Îmbunătăţirea echilibrului, fortificarea musculaturii; îmbunătăţirea coordonării, reflexe mai rapide şi îmbunătăţirea planificării motrice; întinderea muschilor încordaţi sau spastici; îmbunătăţirea respiraţiei şi a circulaţiei; îmbunătăţirea apetitului şi digestiei.

Schi şi snowboard
Pensiunea-Restaurant este înconjurată de trei pârtii, una de dificultate medie (pârtia Măgheruş) şi două de dificultate uşoară (pârtia Bradul), a căror lungime totală este de 2.5km.

Pensiunea restaurant BACIU este situată în municipiul Topliţa, în partea superioară a domeniului schiabil, într-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 850m.

www.pensiuneabaciu.com

Locatie Webcam Pensiunea Baciu Topliţa

Distribuie 276206

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă