Webcam Arinis Tubing

Info Webcam Arinis Tubing

Tiroliană Gura Humorului – „La Kiroliană”
tiroliana-gura-humorului-arinisClub sportiv Dakiro din complexul de agrement Ariniș, din Gura Humorului, a reușit să implementeze o tiroliană de peste 150 m lungime peste râul Moldova, la mijlocul anului 2017. Încă de la deschidere s-a dovedit a fi o atracție, depășind orice așteptări.

Fie că vrei să îți depășești frica, sau să îți iei porția de adrenalină, tiroliana te așteaptă în orice anotimp. Tiroliana „La kiroliană” din complexul de agrement Ariniș – Gura Humorului, este destinată pentru petrecrea timpului liber, adrenalină, distracție și poate fi inclusă în activitățile de teambuilding sau individual pentru cei mai curajoși.
Tiroliana este un sistem de transport format dintr-o coardă fixată între două puncte, situate la înălțime, și un scripete fixat pe coarda superioară. Ea este prevăzută cu centură de siguranță.

Tir cu arcul in Arinis – Gura Humorului
tir-cu-arcul-gura-humorului-arinisVrei sa practici Tir cu arcul? Ai nevoie de echipament pentru antrenamente de tir cu arcul? Vrei sa inveti tir cu arcul? Deşi există în prezent arme incredibil de precise, ceva indescifrabil ne atrage către arc, ne atrage către tirul cu arcul ca sport nobil, ca sport al gentlemanilor.

Clubul Sportiv Dakiro si Agrement Kiralida vă oferă tot ceea ce aveţi nevoie pentru a descoperi un sport nobil, dar va ofera si un mod de agrement, cu care va puteti delecta cand ajungeti in Gura Humorului.

Tirul cu arcul este un sport care dezvolta concentrarea, disciplina, este relaxant si solicitant in acelasi timp, ideal pentru activitatile de Team building. Oricine poate practica acest sport, arcurile fiind construite pe diverse nivele de forta. Echipa noastra se va ocupa de instructajul participantilor si organizarea unor competitii diversificate in functie de nivelul de experienta al grupului.

Așadar, acest sport, poate fi practicat atât de adulți cât și de copii. Club sportiv Dakiro, are amenajat in Complexul de agrement Ariniș, un teren special de tir cu arcul destinat tuturor categoriilor.

Doritorii pot suna pentru programari la 0749 475 893. Iar pentru mai multe detalii despre acest sport puteti intra si pe site-ul tircuarcul.com

Paintball in Arinis – Gura Humorului
paintballPaintball este un joc de echipă. Club sportiv Dakiro, are amenajat un teren special, in Gura Humorului, in complexul de agrement Ariniș, cu obstacole, ascunzători, dar și un poligon special pentru toate categoriile de jucatori, fie incepători, avansați sau copii.

Când spunem paintball, spunem dinamism, distractie, sport, vopsea, echipa, strategie, comunicare, forta de reactie, actiune, adrenalina. Jocul se desfãsoarã cu arme pe bazã de gaz care pot trage (împusca) capsule cu gelatinã biodegradabilã, vopsea netoxicã. Desi se vorbeste uneori despre paintball ca fiind un joc “de rãzboi”, acesta promoveazã gloria învingãtorului.

Paintball-ul este ideal pentru teambuilding. Adauga realism trainingului organizat de firma ta, pe probleme de consolidare a echipei, prin concursuri de paintball, acest joc fiind recomandat persoanelor care fac parte din echipe noi sau sunt membrii unora existente aflate în schimbare, persoane care doresc sa inteleaga rolurile in echipa. Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti.

Teambuilding-ul face parte dintr-un proces mai amplu de interventie specializata la nivelul individului sau echipelor dintr-o firmă. El poate fi completat cu activități de tir cu arcul, tiroliană, airsoft, drumeții, plimbări cu atv-ul, mountain-bike, sau de ce nu, un foc de tabără și o muzică bună.

Water Ball in Gura Humorului
waterball-gura-humoruluiZi caniculara la Gura Humorului? Piscina gonflabila si baloane nazdravane, la Water Ball in complexul de agrement Arinis din Gura Humorului. Water Ball este o sferă de dimensiuni mari, confecţionată din PVC transparent, rezistent la apă. Sfera este prevăzută cu un fermoar prin care persoana în cauză poate intra, apoi aceasta se umfla cu o pompa electrica si poate suporta o greutate de pana la 90 de kilograme. Inedita activitate care îţi dă posibilitatea să mergi pe apă este favorita celor mici, însă asta nu înseamnă că cei mari nu se pot încumeta şi ei la o asemenea distracţie pe apă.

Voie buna fugind pe apa, placere zguduitoare, o provocare absoluta la haz si gluma! Mingea uriasa, este proiectata expres pentru apa si este cea mai noua jucarie inventata pentru apa cu cel mai ridicat nivel de distractieeeee! Hai la Gura Humorului sa te distrezi in centrul de agrement Kiralida, la water ball! Agrement Kiralida se afla in complexul de agrement Arinis.

Tubing la Gura Humorului
Tubing-ul este una dintre activitatile preferate a celor ce vin la distractie in complexul de agrement Arinis din Gura Humorului, pe timp de iarna. Agrement Kiralida a pus la dispozitia doritorilor o partie de tubing pe timp de iarna, pentru ca distractia sa fie cat mai completa.

Un sport de iarna destul de nou in tara este snow tubing -ul, un fel de sanius in care se folosesc colaci gonflabili de cauciuc, special conceputi pentru acest lucru. Tubing-ul este modul perfect de distractie pe perioada iernii, mai ales pentru tineri, si nu necesita experienta. Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi confortabil pe spate in acel colac si sa te avanti pe partie. Pentru a schimba directia, tot ce trebuie sa faci este sa iti folosesti corpul, te apleci spre directia in care vrei sa mergi. Pentru a-ti lua avant la inceput, sau pentru a opri, trebuie doar sa te folosesti de picioare.

Partia de tubing o gasiti in complexul de agrement Arinis, din Gura Humorului, localizata pe partea stanga a podului suspendat din complex. Partia este in imediata apropiere a punctului de tiroliana, peste apa Moldovei.

Hai la Gura Humorului sa te distrezi in centrul de agrement Kiralida, la tubing!

Program de functionare:
Zilnic: 1000 – 1800
Sâmbătă – Duminică: 900 – 1800
Adresa: Locatie birou Agrement Kiralida:
Sala de sport, Parc Arinis, Gura Humorului, 725300 Suceava Romania, România

Galerie Webcam Arinis Tubing

Locatie Webcam Arinis Tubing

14813