Webcam Piața Romană București

Webcam Romania

792.3K vizualizari

Piața Română

Piața Română este locul în care se întâlnesc unele dintre cele mai importante căi ale orașului, în special Bulevarduls Magheru, Lascar Cartagiu și Dacia. Găzduiește, fără îndoială, cea mai prestigioasă universitate a țării, Academia de Studii Economice (ASE), dar la fel ca multe alte piețe publice din București, impactul pietrelor sale arhitecturale este diminuat oarecum de traficul intens care trece. În apropiere este aglomerată Piața Amzei, o piață decentă a produselor care a fost recent renovată și care este flancată de câteva cafenele și restaurante decente.

Stația de metrou

Stația de metrou de la Piața Romană este una dintre cele mai bizare din sistemul de metrou bucureștean: un perete gros cu doar câteva deschideri mici pentru trecerea pasagerilor separă platformele de trenuri. De ce? Stația a fost o gândire ulterioară: inițial nu trebuia să existe o stație intermediară între Universitate și Piața Victoriei.

Despre Noi

Biroul Individual Notarial Radu Felix-Cristian a fost înfiinţat în luna aprilie a anului 2009, funcţionând de la acea dată în sediul de la Piaţa Romană nr.9, Bucureşti.

Notarul Public Radu Felix-Cristian şi-a început oficial activitatea ca Notar Public la 01 Ianuarie 2005, anterior activând ca Notar Stagiar în cadrul unui Birou Notarial al unor Notari Publici Asociați din centrul Bucureștiului.

Date de Contact

Ultima actualizare: 1 mai 2024

Ultimele camere live adăugate