Webcam Predeal Centru DN1

Webcam Romania

804.2K vizualizari

Webcam Predeal – Trafic DN1, Centru Live
Webcam Trafic DN1 Live – Imagini in direct cu traficul pe DN1 din centrul statiunii Predeal. Webcam amplasat langa Gara Predeal, cu vedere la DN1.

Predeal este un oraș în județul Brașov, la limita între regiunile istorice Muntenia și Transilvania, România, format din localitățile componente Pârâul Rece, Predeal (reședința), Timișu de Jos și Timișu de Sus. Este orașul situat la cea mai mare altitudine din România (1030-1110 m).

Orașul este străbătut de două drumuri naționale, respectiv DN1 și DN73A. De asemenea, pe raza localității se regăsesc traseele a două drumuri comunale, respectiv DC15 (Bulevardul Libertății) și DC15A (Strada Trei Brazi).

Climatul montan din zona Valea Prahovei, cu verile răcoroase și iernile friguroase, face ca stațiunea Predeal să fie de un real interes turistic în toate anotimpurile. Orașul Predeal este recomandat atât pentru recreere cât și pentru refacere din convalescență prin aerul său cu umiditate ridicată și nepoluat, dar și pentru practicarea sporturilor de iarnă precum ski, snowboard sau săniuș.[5]

Ultima actualizare: 30 ianuarie 2024

Ultimele camere live adăugate