Webcam Wego Kite Constanta

Webcam Romania

4.7K vizualizari

Wego Kite se află în Constanța, un oraș port la Marea Neagră, cunoscut pentru plajele sale frumoase și activitățile nautice diverse. Wego Kite este situat strategic pe o plajă care oferă condiții ideale pentru kiteboarding.

Facilități și Servicii

 1. Școală de kiteboarding: Wego Kite oferă cursuri pentru toate nivelurile, de la începători la avansați. Instructorii sunt certificați și au o vastă experiență în predarea acestui sport.
 2. Închiriere echipamente: Vizitatorii pot închiria echipamente de kiteboarding de cea mai bună calitate, inclusiv kite-uri, plăci și accesorii.
 3. Zonă de lansare și aterizare: Plaja dispune de zone special amenajate pentru lansarea și aterizarea kite-urilor, asigurând siguranța și confortul kitesurferilor.
 4. Magazin de echipamente: Pe lângă închiriere, există și un magazin de echipamente unde se pot achiziționa kite-uri, plăci, hărți de vânt și alte accesorii necesare.
 5. Sală de ședințe și workshop-uri: Wego Kite organizează workshop-uri și ședințe informative despre tehnici de kiteboarding și siguranță pe apă.
 6. Facilități pentru relaxare: După o zi pe apă, vizitatorii se pot relaxa în zonele de lounge, care includ șezlonguri, umbrele și un bar unde se pot savura băuturi răcoritoare și gustări.

Activități și Evenimente

 • Cursuri de kiteboarding: Disponibile pe tot parcursul sezonului, acestea includ atât lecții private, cât și cursuri de grup.
 • Evenimente și competiții: Wego Kite organizează și găzduiește competiții locale și internaționale de kiteboarding, atrăgând sportivi din toată lumea.
 • Tabere de vară: Pentru tineri și adulți, oferind o experiență completă de învățare și divertisment.
 • Evenimente sociale: Petreceri pe plajă, BBQ-uri și alte activități de socializare pentru comunitatea de kiteboarderi.

Program și Tarif

 • Program de funcționare: Wego Kite este deschis în timpul sezonului cald, de obicei din primăvară până în toamnă. Orarul poate varia, astfel încât este recomandat să verificați în prealabil.
 • Tarife: Prețurile pentru cursuri, închiriere de echipamente și alte servicii variază în funcție de durata și tipul de serviciu ales. Există și pachete promoționale și abonamente pentru vizitatorii frecvenți.

Accesibilitate

Wego Kite este ușor accesibil atât cu mașina, cât și cu transportul public. Există parcare disponibilă în apropiere pentru cei care vin cu mașina.

Atmosferă și Comunitate

Wego Kite este cunoscut pentru atmosfera sa prietenoasă și comunitatea sa unită de kitesurferi. Este un loc unde atât începătorii, cât și experții se pot bucura de kiteboarding, schimbând experiențe și creând amintiri de neuitat.

Wego Kite Constanța reprezintă o destinație ideală pentru toți cei care iubesc sporturile nautice și doresc să se bucure de condiții excelente de kiteboarding pe litoralul Mării Negre.

Ultima actualizare: 24 iulie 2024

Ultimele camere live adăugate