Webcam Gura Portitei

Info Webcam Gura Portitei

Ansamblul Gura Portiței

La 50 de km sud de mun. Tulcea, există satul de vacanță Gura Portiței care dispune de toate facilitățile pentru a putea fi regăsit în cataloagele celor mai prestigioase firme turistice din lume. Locul în care este amplasat complexul a conservat farmecul și naturalețea pe care a avut-o de pe vremea când primul El și prima Ea au călcat limba de nisip dintre Lacul Golovița și Marea Neagră.

Restaurant Gura Portiței

Restaurantul din apropierea debarcaderului, vă oferă o varietate impresionantă de mâncăruri din pește proaspăt dar și preparate clasice precum tradiționalul borș lipovenesc, până la saramurile cu mămăliguță.

Celebrele preparate de pește proaspăt care au contribuit pe deplin la renumele acestor locuri dar și delicioasele mâncăruri ale bucătăriei tradiționale românești și lipovenești pot fi servite la restaurantul satului de vacanță.

Delta Gura Portiței

Suprafața totală a Deltei Dunării este de 4152 kmp, din care un spațiu de aproximativ 3.450 kmp se află pe teritoriul României, fiind ca mărime a doua în Europa după delta fluviului Volga și a douăzeci și treia din lume, Delta Dunării este rezultatul vărsării fluviului Dunărea în Marea Neagră. La rândul ei, Dunărea traversează 9 țări, de la izvoare (Munții Pădurea Neagră-Germania) până la vărsarea în Marea Neagră, drenând aproape 800.000 kmp. La Pătlageanca Dunărea se bifurcă în două brațe distincte: Chilia la N și Tulcea la S, acesta din urmă despărțindu-se la rândul său în alte două brațe: Sulina și Sf.Gheorghe. Delta Dunării este cea mai nouă formă de relief din România, cea mai mare rezervație de ținuturi umede din Europa și este brăzdată de o multitudine de canale, gârle, mlaștini și lacuri.

PROGRAM TRANSPORT JURILOVCA – GURA PORTIȚEI

Plecări din Jurilovca la orele: 09:00 14:00 18:00
Plecări din Gura Portiței la orele: 12:00 16:00 19:00
Camerele de pe insulă cu terasă și ponton pe lac – modernizate, sunt dotate cu 1 pat matrimonial, 1 canapea extensibilă și mobilier nou – capacitate maximă – 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
Vă oferim posibilitatea de a achiziționa pachete de sejur cu Pensiune Completă (Mic Dejun, Prânz și Cină)
Pentru a vizualiza tarifele și conținutul acestora, vă rugăm să accesați secțiunea TARIFE..
În fiecare Sâmbătă vă invităm să petreceți o seară specială pe plajă, în compania unui ansamblu folcloric lipovenesc sau în cursul săptămânii alături de ansamblul artistic „Baladele Deltei” sau „Dorulețul”

 

VAPOR TUR – RETUR: 100 LEI/PERSOANÂ

Gura Portiței
JURILOVCA, TULCEA
ROMÂNIA

Tel + 40 – 724 214 224

Tel + 40 – 722 555 645 
rezervari@guraportitei.ro
receptie@guraportitei.ro

www.guraportitei.ro

Locatie Webcam Gura Portitei

Distribuie 441124

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă