Webcam Gura Portiței

Webcam Gura Portiței

Webcam Romania

480.5K vizualizari

Gura Portiței

Gura Portiței este un sat stațiune fermecător situat la doar 50 de kilometri sud de Tulcea, în România. Acest loc oferă o experiență de vacanță perfectă, combinând frumusețea naturală cu facilitățile moderne. Plajele curate și apele cristaline sunt doar câteva din atracțiile sale principale, alături de restaurante excelente ce servesc mâncăruri tradiționale românești delicioase.

Pentru cei care caută relaxare, centrul spa bine echipat oferă o varietate de servicii, de la masaje la tratamente faciale, în timp ce plaja este locul ideal pentru a te bucura de soare și de marea panoramică. Pentru aventurieri, Delta Dunării din apropiere oferă oportunități ample de explorare a peisajelor unice și a vieții sălbatice diverse.

Cu peste 4152 km², Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase și fascinante zone naturale din România, oferind habitat pentru numeroase specii de faună și floră. Cu tururi disponibile pentru explorarea sa și restaurante tradiționale de-a lungul malurilor râului, vizitatorii se pot bucura de o experiență completă a frumuseților naturale și a gastronomiei locale.

În plus, instalarea de webcam-uri live în Gura Portiței și în zona deltei oferă posibilitatea de a urmări în timp real această destinație fascinantă, indiferent de locația din lume. Gura Portiței reprezintă deci o opțiune ideală pentru cei care doresc să experimenteze farmecul și bogăția naturii românești, alături de confortul și facilitățile modern

Program Transport Jurilovca – Gura Portiței

  • Plecări din Jurilovca la orele: 09:00 14:00 18:00
  • Plecări din Gura Portiței la orele: 12:00 16:00 19:00

Vapor Tur – Retur : 100 LEI/Persoana

Date de Contact

Ultima actualizare: 29 februarie 2024

Ultimele camere live adăugate