Webcam Costinesti – epava Evanghelia

Info Webcam Costinesti – epava Evanghelia

Costinești (în trecut: Mangeapunar) este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Constanța, Dobrogea, România. Teritoriul localității Costinești se suprapune pe vechea vatră a unei mici colonii grecești (emporion) numită Parthenopolis.

În partea de nord a plajei, aproape de țărm, se află epava Evangheliei, vas grecesc care aducea portocale la Constanța, eșuat în anii 1960, aceastǎ epavă fiind una din atracțiile Costineștiului.

Viața de noapte este dezvoltată în mare parte în jurul a trei discoteci în aer liber (Discotecile „Ring”, „Tineretului”, „Vox Maris”). Alte puncte de interes sunt preprezentate de obelisc și microformele săpate în calcar.

Camera se află la Casa Roman, foarte aproape de țărm.

Casa este situată chiar pe malul mării,  și oferă o zonă de plajă privată cu paturi de soare, Wi-Fi gratuit și parcare privată. Fiecare cameră are aer condiționat și un balcon, iar unele au vedere la mare. Băile private au duș și articole de toaletă gratuite. Fiecare unitate de cazare are TV prin cablu. Oaspeții pot lua masa la restaurant, vă puteți bucura de băuturile preferate la bar și vă puteți relaxa pe terasă. Sunt disponibile facilități de grătar.

Program de functionare:
Zilnic: NON STOP
Adresa: Strada Portului, nr. 5 (451,59 km) 907090 Comuna Costinești, Constanța
Mai multe informaţii: Casa Roman
Telefon contact: (+4) 0744.531.569

Locatie Webcam Costinesti – epava Evanghelia

Distribuie 627068

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă