Webcam plaja- Sfântu Gheorghe

Webcam Romania

158.9K vizualizari

Plaja Sfântu Gheorghe este o frumoasă plajă situată în Delta Dunării, în județul Tulcea, în partea de sud-est a României. Plaja este situată la vărsarea brațului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră și este considerată una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din Europa.

Această zonă este considerată una dintre cele mai importante zone naturale protejate din Europa, datorită biodiversității sale unice, a peisajelor sale pitorești și a diverselor specii de plante și animale rare, cum ar fi pelicanul creț, lebăda de iarnă sau vidra.

Plaja Sfântu Gheorghe este o plajă sălbatică, cu o lungime de aproximativ 14 km, acoperită cu nisip fin și alb și cu ape cristaline. Aici puteți petrece timpul relaxându-vă pe plajă, înotând în Marea Neagră sau explorând zona împrejurimilor.

O altă atracție turistică a plajei Sfântu Gheorghe este o plimbare cu barca prin Delta Dunării, unde puteți vedea diferite specii de păsări și animale în habitatul lor natural. De asemenea, puteți vizita și satele tradiționale din apropiere, unde puteți cunoaște obiceiurile și tradițiile locale.

În concluzie, plaja Sfântu Gheorghe este o destinație turistică minunată pentru cei care iubesc natura, plajele sălbatice și aventurile în aer liber. Este o oază de liniște și frumusețe naturală într-o lume agitată și este cu siguranță un loc pe care merită să-l vizitați cel puțin o dată în viață.

Ultima actualizare: 23 iunie 2024

Ultimele camere live adăugate