Webcam Holbina

Webcam Romania

54.2K vizualizari

Holbina

Holbina este o oază de liniște și frumusețe naturală, situată la doar 45 de minute de mers cu barca de la Dunavat. Încă de la începutul călătoriei, când străbateți canalele îmbietoare, vă veți simți cuprinși de frumusețea salbatică a acestei regiuni. Când ajungeți la destinație, veți fi deja relaxați, pregătiți să vă bucurați de fiecare moment petrecut departe de agitația orașului.

Resortul

O zi de pescuit începe înainte de răsărit, iar resortul Holbina vă asigură că veți avea parte de tot confortul necesar pentru a vă odihni înaintea aventurii de pe apă. Camerele noastre combina luxul cu simplitatea, oferindu-vă un loc de refugiu în mijlocul naturii sălbatice. Cu asternuturi albe și mobilier din lemn masiv, veți găsi un echilibru perfect între confort și autenticitate. Iar pentru momentele de relaxare, puteți să vă bucurați de emisiunile preferate de pescuit pe Smart TV-ul din cameră.

Explorarea

Chiar dacă pescuitul este principala atracție a resortului, există multe alte activități pe care le puteți savura în timpul șederii dumneavoastră la Holbina. De la relaxarea în piscină sau Jacuzzi până la aventuri pe apă cu kayakul, barca sau chiar un iaht, opțiunile sunt nelimitate. Echipa noastră de experți este mereu pregătită să vă ofere cele mai bune experiențe și să vă îndrume în explorarea minunată a acestui paradis natural.

Date de Contact

Ultima actualizare: 25 martie 2024

Ultimele camere live adăugate