Webcam Holbina

Webcam Romania

53.9K vizualizari

E dificil sa exprimi in cuvinte sentimentul pe care il aveti cand ajungi prima oara la Holbina. Contrastul dintre salbaticia pura si resortul luxos este cu adevarat coplesitor. De la Dunavat, drumul pana la noi dureaza 45 de minute, strabate numeroase canale bogate in flora si fauna si poate fi considerat o expeditie in sine. Astfel, cand veti ajunge la noi, veti fi deja relaxat, stiind ca ati lasat in urma agitatia orasului.

Iar acesta este doar inceputul.

RESORT

O zi de pescuit incepe intordeauna dimineata, inainte de rasarit, iar pescuitul de rapitori mari este un sport solicitant, de anduranta. Asadar, odihna este foarte importanta. Chiar daca un pescar adevarat nu are nevoie de mult confort,ne-am asigurat ca nu va va lipsi nimic. La Holbina, contrastul dintre salbaticie si lux este depasit doar de cel dintre albul curat al asternuturilor si mobila de lemn masiv din camera. Si daca simtiti nevoia unei pauze de la lupta cu monstrii din adancuri, puteti oricand sa urmariti emisiunile preferate de pescuit, pe Smart TV ul cu satelit din camera.

EXPLORARE

Se pot spune multe despre resortul luxos, despre camerele confortabile si despre preparatele autentice, pregatite pe gustul tau, dar adevarul este ca toate acestea sunt detalii.Tot ce conteaza cu adevarat este experienta pescuitului la Holbina. O experienta cu adevarat unica. Totusi,daca simti nevoia sa iei o pauza de la lupta cu monstrii din adancuri, sau daca vrei doar sa petreci mai mult timp cu cei dragi, am pregatit o multime de activitati de agrement: fie ca doresti sa te relaxezi la piscine sau in Jacuzzi, sau sa explorezi imprejurimile in kayak, cu barca sau pe un yacht, expertii nostri iti stau mereu la dispozitie.

+4(0766) 240 895

[email protected]

holbina.ro

Ultima actualizare: 30 ianuarie 2024
Citește mai mult

Ultimele camere live adăugate