Webcam Gura Portitei

Info Webcam Gura Portitei

Bine ați venit în fermecătorul sat stațiune Gura Portiței, situat la doar 50 de kilometri sud de Tulcea în România. Dacă sunteți în căutarea unei destinații de vacanță care să ofere amestecul perfect de frumusețe naturală și facilități moderne, nu căutați mai departe. De la plaje curate la bucătărie delicioasă, această mică bijuterie are totul! Și dacă asta nu este suficient, Delta Dunărea înconjurătoare este un refugiu pentru iubitorii de natură, cu zonele sale umede vaste și peisajele unice. Alăturați-vă nouă în timp ce explorăm tot ce are de oferit acest paradis ascuns – inclusiv un flux live prin webcam din inima Gurei Portiței!

Gura Portiței este un mic sat stațiune situat la 50 de kilometri sud de orașul Tulcea din România.

Gura Portiței este o stațiune mică, dar vibrantă, care oferă vizitatorilor evadarea perfectă din agitația vieții orașului. Situat la doar 50 de kilometri sud de Tulcea, acest oraș pitoresc se mândrește cu plaje uimitoare, ape cristaline și peisaje uluitoare.

Una dintre principalele atracții ale Gura Portiței sunt facilitățile sale de spa bine echipate. Fie că sunteți în căutarea unui masaj de relaxare sau a unei sesiuni de antrenament revigorante, centrele balneare din sat au tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a întineri.

Pe lângă frumusețea naturală și facilitățile de lux, Gura Portiței are și câteva restaurante excelente care servesc mâncăruri tradiționale românești delicioase. Răsfățați-vă cu fructe de mare proaspăt prinse sau savurați preparatele locale clasice precum borș lipovenesc și saramurile cu mămăliguță.

Pentru cei care caută aventură, Delta Dunărea din jur oferă o mulțime de oportunități de explorare. Cu peste 4152 km² de zone umede și peisaje unice de descoperit, iubitorii de natură vor fi aici în paradis.

Gura Portiței este o destinație de vizitat obligatoriu pentru oricine dorește să experimenteze ce are mai bun de oferit România – de la ospitalitate de talie mondială până la minunile naturale uluitoare!

Satul are toate facilitățile de care aveți nevoie pentru o vacanță relaxantă, inclusiv un centru spa, plajă și restaurante

Delta Gura Portiței

Gura Portiței este un mic sat care oferă toate facilitățile de care aveți nevoie pentru o vacanță relaxantă. Indiferent dacă doriți să vă relaxați la spa, să vă relaxați pe plajă sau să vă răsfățați cu bucătăria delicioasă, această stațiune fermecătoare vă găsește.

Centrul spa oferă o gamă largă de servicii, de la masaje și tratamente faciale până la tratamente corporale și reflexoterapie. Relaxați-vă mintea, corpul și sufletul în timp ce terapeuții cu experiență își fac magia asupra dvs.

Dacă plaja este mai mult viteza ta, plaja curată a Gura Portiței nu te va dezamăgi. Bucurați-vă de soare în timp ce vă bucurați de vederile panoramice ale mării. Faceți o baie în apele limpezi sau pur și simplu relaxați-vă sub o umbrelă cu o carte bună.

Când se lovește foamea, mergeți la unul dintre restaurantele Gura Portiței pentru câteva mâncăruri locale sau internaționale delicioase. De la pește proaspăt prins la specialități tradiționale românești precum saramale și mici (rulouri cu carne la grătar), există ceva pentru fiecare palat.

Având astfel de facilități uimitoare la îndemână, nu este de mirare de ce atât de mulți călători vin în Gura Portiței în fiecare an!

Delta înconjurătoare a râului Dunărea este de 4152 km², din care 3452 km² sunt în România

Delta râului Dunărea este una dintre cele mai frumoase și unice zone naturale din România. Delta se întinde pe o suprafață totală de 4152 km², cu aproximativ 83% sau aproximativ 3452 km² situate în România.

Delta este formată de fluviul Dunărea când se varsă în Marea Neagră, creând o rețea complicată de căi navigabile, canale și mlaștini care găzduiesc sute de specii de floră și faună. Acest ecosistem divers oferă habitat pentru multe păsări migratoare care se opresc aici în timpul călătoriilor lor lungi.

Vizitatorii pot explora acest peisaj incredibil pe jos sau cu barca. Există numeroase tururi disponibile în diferite părți ale deltei, unde puteți vedea de aproape specii rare de păsări, cum ar fi pelicanii și cormoranii.

Pe lângă activitățile de observare a faunei sălbatice, vizitatorii se pot bucura și de bucătăria locală la restaurantele tradiționale de-a lungul malurilor râului, în timp ce admiră priveliști uimitoare asupra apei. Cu peisajul său uluitor și ecosistemul unic, este ușor de înțeles de ce oamenii vin din toate colțurile să viziteze această parte specială a României.

Delta este cea mai nouă formă de relief din România și găzduiește o varietate de ude

Gura Portiței este o bijuterie ascunsă în România care oferă combinația perfectă de relaxare și aventură. De la frumoasa sa plajă și varietatea de restaurante până la uimitoarea Deltă Dunărea, aici există câte ceva pentru toată lumea. În plus, odată cu adăugarea de webcam-uri live în Gura Portiței și în zona deltei înconjurătoare, puteți fi mereu cu ochii pe această destinație uluitoare de oriunde în lume. Nu ratați să experimentați tot ce are de oferit Gura Portiței – rezervați-vă călătoria acum!

PROGRAM TRANSPORT JURILOVCA – GURA PORTIȚEI

Plecări din Jurilovca la orele: 09:00 14:00 18:00
Plecări din Gura Portiței la orele: 12:00 16:00 19:00
Camerele de pe insulă cu terasă și ponton pe lac – modernizate, sunt dotate cu 1 pat matrimonial, 1 canapea extensibilă și mobilier nou – capacitate maximă – 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
Vă oferim posibilitatea de a achiziționa pachete de sejur cu Pensiune Completă (Mic Dejun, Prânz și Cină)
Pentru a vizualiza tarifele și conținutul acestora, vă rugăm să accesați secțiunea TARIFE..
În fiecare Sâmbătă vă invităm să petreceți o seară specială pe plajă, în compania unui ansamblu folcloric lipovenesc sau în cursul săptămânii alături de ansamblul artistic „Baladele Deltei” sau „Dorulețul”

 

VAPOR TUR – RETUR: 100 LEI/PERSOANÂ

Gura Portiței
JURILOVCA, TULCEA
ROMÂNIA

Tel + 40 – 724 214 224

Tel + 40 – 722 555 645 
rezervari@guraportitei.ro
receptie@guraportitei.ro

www.guraportitei.ro

Locatie Webcam Gura Portitei

Distribuie 476128

Strindberg - Echipamente ski și haine cu puf de gâscă