Webcam Delta Dunării Lunca

Webcam Romania

48.5K vizualizari

Despre

Pensiune, restaurant, cherhana, piscina, barci cu vasle, caiac, canoe, trasee turistice.

Plasată într-un loc liniștit, izolat, cu acces ușor pe drum asfaltat pana in localitate, la una din portile de intrare in Delta Dunarii.

Pensiunea are cherhana proprie și oferă zilnic preparate din pește proaspăt, punând la dispoziția turiștilor 4camere duble, 2 apartamente , 6 cabane construite pe malul apei, avand in dotare 6 barci cu vasle, caiac, canoe, biciclete, rampa pentru lansarea barcilor la apa, dar si parcare amenajata pentru ambarcatiuni.
O parte din activitățile recreative de care se pot bucura turiștii noștri sunt birdwatching, pescuitul, plimbări pe lacuri și canale, excursii la Gura Portiței sau în Delta Dunării (pînă la Crișan, Sulina, Sf. Gheorghe).
La o distanta relativ mica pot fi vizitate situl arheologic Argamum, prima asezare de pe teritoriul Romaniei, asezata la Capu Dolosman,cel mai inalt promotoriu stancos din tara ,din vecinătatea localității Jurilovca sau cetatea medievală Heracleea și Muzeul Satului Nord Dobrogean, ambele aflate în localitatea Enisala.

Delta Dunării a intrat în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991, fiind clasificată ca rezervație a biosferei la nivel național în România și ca parc național (ref. Wikipedia.org).
Situl Delta Dunării este protejat ca zonă umedă de importanță internațională. Arealul găzduiește circa 360 de specii de păsări și 45 de specii de pește de apă dulce. În Delta Dunării milioane de păsări din diferite colțuri ale pământului vin să își facă cuib datorită climei, sălbăticiei locurilor, precum și multitudinilor de specii de floră și faună marină.
În zona Dobrogea, județul Tulcea pot fi vizitate o serie de vestigii istorice, printre care ruinele cetății Histria, cetatea Argamum – Orgame, locația fiind în apropiere de Munții Măcinului și de Marea Neagră, la marginea complexului lagunar Razim-Sinoe.

Lunca Comuna Ceamurlia de Jos, Tulcea
TEL.0784 171 271

Ultima actualizare: 30 ianuarie 2024

Ultimele camere live adăugate