Webcam Autostrada Sibiu Km 6

Webcam Romania

118.1K vizualizari

Webcam Autostrada Sibiu Km6

Nu mai puțin de 10 companii și asocieri au depus oferte pentru contractul de proiectare și execuție a Lotului 4 Tigveni – Curtea de Argeș din autostrada A1 Sibiu – Pitești.

Tronsonul are o lungime de aproape 10 km, o valoare estimată la circa 425 de milioane de euro și va avea o perioadă de execuție de 60 de luni (16 proiectare și 44 execuție). Pe traseul lotului va fi realizat și primul tunel montan de autostradă din România: tunelul Momâia, 1,35 km.

Vezi în articol o hartă interactivă cu traseul A1 Sibiu – Pitești (inclusiv tunelurile și nodurile), pe unde trece Lotul 4 și unde va fi realizat tunelul Momâia.Nu mai puțin de 10 companii și asocieri au depus oferte pentru contractul de proiectare și execuție a Lotului 4 Tigveni – Curtea de Argeș din autostrada A1 Sibiu – Pitești.

Tronsonul are o lungime de aproape 10 km, o valoare estimată la circa 425 de milioane de euro și va avea o perioadă de execuție de 60 de luni (16 proiectare și 44 execuție). Pe traseul lotului va fi realizat și primul tunel montan de autostradă din România: tunelul Momâia, 1,35 km. Vezi în articol o hartă interactivă cu traseul A1 Sibiu – Pitești (inclusiv tunelurile și nodurile), pe unde trece Lotul 4 și unde va fi realizat tunelul Momâia.

Ultima actualizare: 31 ianuarie 2024

Ultimele camere live adăugate